5 grunner til å kjøpe leilighet på Rådalsåsen

5 gode grunner til å kjøpe leilighet på Rådalsåsen

På Rolvsøy utvikler nå Solid et boligprosjekt på Rådalsåsen. Boliger som vil ligge med Bymarka som nabo, samtidig som det er få minutter unna shoppingdestinasjonen Østfoldhallene. Her går vi nærmere inn på 5 gode kvaliteter ved boligprosjektet.

Boligprosjektet er det første av sitt slag i nærområdet siden Bergkrystallen, også det et prosjekt fra Solid, som stod ferdig sommeren 2014. Rådalsåsen er derfor etterlengtet for mange som ønsker å flytte inn i en ny leilighet, men som fortsatt vil bo på Rolvsøy.

#1 Stort utvalg av leilighetsvarianter og størrelser

Med størrelser fra 36 til 118 m² tilbyr vi både 2, 3 og 4-roms leiligheter som dekker de aller flestes behov. Leilighetene er også fleksible slik at man i mange av dem kan erstatte et soverom som ikke vil bli brukt med en ekstra TV-stue eller et kontor. Enten du har barn som fortsatt bor hjemme eller nyter tilværelsen med med besøk av barnebarn innimellom, vil du kunne få det slik du vil.

#2 Nydelig, solrik beliggenhet

Sollyset gjør godt for kropp og sjel på mange måter. Først og fremst Sarpsborg, men også Fredrikstad, har i en årrekke påberopt seg å ha flest soldager i Norge, og Rolvsøy er intet unntak. Med høytliggende plassering og perfekt vinkling for å følge solens bane er vilkårene for et godt liv lagt. Alle leilighetene har vestvendte balkonger og terrasser hvor du kan nyte både formiddager og ettermiddag fra tidlig vår og utover høsten.

#3 Praktisk og komfortabelt leilighetsliv

La det være sagt – det blir felles garasjeanlegg under leilighetene og heis til alle boligplan. Det i seg selv forenkler hverdagen. Du trenger ikke bekymre deg over at det regner, snør eller er sprengkulde når du må ut et ærend. Ei heller dersom ukeshandelen er unnagjort og bæreposene teller flere enn man kan bære. Til de fleste leilighetene medfølger det forøvrig egen parkeringplass. Forøvrig er alle boligene selvfølgelig universalt utformet.

#4 Naturskjønne uteområder

Velkommen til visning 16. og 17.august på Rådalsåsen

En ny og moderne bolig er herlig i seg selv, men med fantastiske uteområder i tillegg løftes tilværelsen noen hakk ytterligere. Å kunne kjenne lukten av frisk natur, følelsen av gresset mellom tærne og ha muligheten til å spasere seg en tur rundt på nye, tilrettelagte uteområder ser vi svært mange verdsetter høyt. Det er også et rikt utvalg av stier som tar deg innover i Bymarka til steder som eksempelvis lysløypa, det idylliske borredalsvannet og ikke minst den populære Skihytta.

#5 Nytt betyr trygghet

Den gode følelsen av at man har kjøpt noe nytt sitter i lenge. Det være seg en ny jakke, ny bil eller en ny leilighet. Fordelen med leiligheten er at du tilbringer store deler av livet ditt her og den vil historisk sett bare øke i verdi. Å investere i en ny bolig gir deg 5 års garanti, du slipper oppussing og uforutsette reparasjoner og vedlikeholdskostnader. Med moderne ventilasjonsanlegg, nye vinduer og dører, isolasjon og fremtidsrettede energiløsninger er du i tillegg sikret et godt inneklima og lave driftsutgifter.