Nå er vi i gang med byggestart og grunnarbeidene på tomten

Byggestart av nye leiligheter på Rådalsåsen

Allerede de første dagene i januar kom gjerdene opp i forbindelse med byggestart, for å beskytte området som Park & Anlegg skal jobbe på frem mot mai. Nå er tomten rensket og sprengningsarbeidet i gang. Snart flyttesvisningslokalene våre nærmere barnehagen for å gjøre plass til maskinene!

Det er forventet at grunnarbeidene vil pågå i ca fem måneder og det er mye arbeid som skal gjøres, mye fjell og stein skal både sprenges og flyttes på. Ettersom det blir et stort parkeringsanlegg under husene for å flytte trafikken bort fra gateplan, krever det følgelig mye plass også.

Vi har vært på tomten og filmet de første endringene med dronen, og gleder oss til å oppdatere dere fortløpende etterhvert som arbeidet skrider frem.
Se videoen her:

 

Kontakt oss for en hyggelig prat om prosjektet, leiligheten, byggestart og andre spørsmål du sitter inne med!

Kort om boligprosjektet på Rådalsåsen

Rett ved Østfoldhallen og med umiddelbar tilknytning til Fredrikstadmarka finner vi tomten langs Råkollveien. Her skal vi i første omgang sette opp 2 leilighetshus med totalt 48 leiligheter. Etter at vi startet salget våren 2020 har vi solgt nok leiligheter til å kunne beslutte byggestart. Det er videre planlagt 2 nye leilighetshus med ca samme antall leiligheter som vil ligge som en forlengelse av disse som bygges først. I tillegg er det planlagt rekkehus i forkant av leilighetshusene.

Av kjøperne hittil er det en stor andel lokale som ønsker seg inn i en moderne, lettstelt leilighet. Midt mellom byene og rett ved Østfoldhallen og Dikeveiens store utvalg. Østfolds beste kollektivtilbud med Glommaringen 5 minutter unna. Parkeringskjeller med heis rett opp til leiligheten gjør at regn, snø, sludd, vind og kulde ikke lenger er noe pes. Ei heller de tunge handleposene etter en shoppingrunde.

Velkommen til visningssenteret vårt og en prat med meglerne dersom du også er nysgjerrig på å vite mer.