Naturlig. Sentralt. Effektive og naturskjønne Rådalsåsen

Rådalsåsen er en nydelig miks av kortreiste urbane gleder og naturnær idyll. Herfra har du et supert utgangspunkt til arbeid både i Fredrikstad og Sarpsborg. Er du eksempelvis helsearbeider og sogner til Sykehuset Østfold, er stedet en innertier med effektive reiseruter og supert kollektivtilbud.

Kollektivtrafikken er like effektiv i andre retningen, mot Fredrikstad. Faktisk kan du ta bussen rett utenfor utgangsdøren når du bor i Rådalsåsen. I rushtiden kjører Glommaringen mellom Fredrikstad og Sarpsborg med avganger hvert 7,5 minutt. Resten av dagen er avgangene hvert kvarter, halvtime eller time. Reiseplanlegger finner du på nettsiden til Østfold kollektivtrafikk eller i App Store og Google Play hvor du søker på ØstfoldReise.

Store muligheter for shopping og fornøyelse

Med bare 1 km til Østfoldhallene og Dikeveien er du alltid nær et virkelig stort shoppingutvalg. Med nær 70 butikker huser kjøpesenteret, som er blant de største i Østfold, en rekke tilbud i alle sjangere og innehar et stort utvalg i alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg.

I tillegg til Østfoldhallen har du også Amfi Borg, Storbyen og Torvbyen innen 6 kilometer, samtidig som Nordby Shoppingcenter befinner seg en knapp halvtime unna.

Valgmuligheter mellom skjærgård og gåtur i marka

Med sitt underjordiske garasjeanlegg er bilen alltid lett tilgjengelig, og ikke minst isfri, i den kalde årstiden. Med noen knappe girskift, eller knepne watt om du kjører elektrisk, er du i byen. En av Norges flotteste skjærgårder, Hvaler, er heller ikke utenkelig langt borte.

Tross sine urbane kvaliteter, er det likevel nærheten til naturen og marka som er preger beliggenheten i størst grad. Ta på turskoene, eller skistøvlene om Kong Vinter stikker innom, og dagen får en ny dimensjon i skogens lune armkrok.

– Kort sagt plasserer Rådalsåsen deg og dine behov i sentrum. Enten det dreier seg om byen en dag eller marka den neste. Velkommen til en komplett hverdag! Her kan du lese mer om boligprosjektet som nå ligger ute for salg.