Presentasjon av leilighet A104

Velkommen til Rådalsåsen på Rolvsøy hvor totalt 48 leiligheter i hus A og B nå ligger ute for salg. Leilighetene varierer fra 36-118m² og kommer alle med vestvendt, solrik beliggenhet! I denne artikkelen går vi nærmere inn på en av leilighetene i hus A, A104.

A104 er en flott 3-roms leilighet på 62,4 m², med en gjennomtenkt og fin planløsning for optimal utnyttelse av plassen. Leiligheten ligger i 1.etasje, men er godt trukket opp fra terrenget, noe som gir lite innsyn. Balkongen er på hele 22,5 m², med solrik og vestvendt beliggenhet. Her kan du nyte kaffekoppen mens du ser utover Rådalsparken og Fredrikstadmarka.

 

Leilighet A104 har en god og gjennomtenkt planløsning, samt en romslig balkong på hele 22,5 m² . Pris 3.440.000,-

Leiligheten kommer med 2 soverom på 11,3 og 7,4 m², samt et romslig oppholdsrom med stue og kjøkken. Dersom man kun har behov for ett soverom, kan soverom nummer to fungere som et praktisk hjemmekontor eller en liten tv-stue. Leiligheten kommer også med en innvendig bod, og et flott bad på nesten 6 m².

 Les også: Her skal vi bygge og her skal vi bo! 


Illustrasjonsbilde. Hus nr 1 fra høyre er hus A, hvor A104 ligger nest ytterst på venstre side. Leiligheten er en opptrukket 1.etg, noe som gir godt utsyn over parkområdet og marka.

En enklere hverdag
Med en bolig i Rådalsåsen får du mer tid til å gjøre ting som gir deg påfyll av energi. En splitter ny leilighet krever minimalt med vedlikehold, og med marka like utenfor døren og Østfoldhallene kun en spasertur unna er mulighetene mange. Til alle leilighetene medfølger det også en parkeringsplass i kjelleren, hvor du kan ta heisen direkte opp i leiligheten. Enklere blir det ikke!

At alle boligblokkene har en felles parkeringskjeller med innkjøring under hus A, gjør også at det blir et bilfritt miljø inne på området. Her kan du spasere rundt i grønne omgivelser og nyte den friske luften og utsikt utover marka. Ønsker du en spasertur i skogen er terskelen lav, da turstiene begynner allerede nedenfor tomten. Boligene ligger også veldig sentralt både i forhold til Fredrikstad og Sarpsborg, og det er busstopp på begge ender av boligområdet. Det er også kort vei til Sykehuset Østfold Kalnes, og omtrent en time med bil eller tog til Oslo.

Kontakt oss gjerne for en nærmere prat om leiligheten

Slik blir Rådalsåsen seende ut når alt er ferdig utbygd