Presentasjon av leilighet A302

Velkommen til Rådalsåsen på Rolvsøy hvor totalt 48 leiligheter i hus A og B nå ligger ute for salg. Leilighetene varierer fra 36-118m² og kommer alle med vestvendt, solrik beliggenhet! I denne artikkelen går vi nærmere inn på en av leilighetene i hus A, A302.

A302 er en fin 2-roms leilighet på 36 m², som passer perfekt for førstegangskjøperen eller som en investeringsbolig. Leiligheten ligger i 3.etasje, og har en gjennomtenkt planløsning for optimal utnyttelse av plassen. Balkongen er vestvendt og solrik, og gir god utsikt utover Rådalsparken og Fredrikstadmarka.

Leilighet A302 har en fin og gjennomtenkt planløsning, for optimal utnyttelse av plassen. Pris 2.190.000,-

Leiligheten har ett soverom på 9,2 m² og et arealeffektivt oppholdsrom med stue og kjøkken. Badet i leiligheten er på i overkant av 5 m², og det følger med egen parkeringsplass i garasjeanlegget. Leiligheten er midt i blinken for deg som vil inn på boligmarkedet for første gang, er student eller ønsker å investere i en utleiebolig.

 Les også: Her skal vi bygge og her skal vi bo! 


Illustrasjonsbilde. Hus nr 1 fra høyre er hus A, hvor A302 ligger som andre leilighet fra høyre i 3.etasje. Leiligheten har gode solforhold og flott utsikt over parkområdet og marka.

En enklere hverdag
Med en bolig i Rådalsåsen får du mer tid til å gjøre ting som gir deg påfyll av energi. En splitter ny leilighet krever minimalt med vedlikehold, og med marka like utenfor døren og Østfoldhallene kun en spasertur unna er mulighetene mange. Til alle leilighetene medfølger det også en parkeringsplass i kjelleren, hvor du kan ta heisen direkte opp i leiligheten. Enklere blir det ikke!

At alle boligblokkene har en felles parkeringskjeller med innkjøring under hus A, gjør også at det blir et bilfritt miljø inne på området. Her kan du spasere rundt i grønne omgivelser og nyte den friske luften og utsikt utover marka. Ønsker du en spasertur i skogen er terskelen lav, da turstiene begynner allerede nedenfor tomten. Boligene ligger også veldig sentralt både i forhold til Fredrikstad og Sarpsborg, og det er busstopp på begge ender av boligområdet. Det er også kort vei til Sykehuset Østfold Kalnes, og omtrent en time med bil eller tog til Oslo.

Kontakt oss gjerne for en nærmere prat om leiligheten

Slik blir Rådalsåsen seende ut når alt er ferdig utbygd