Presentasjon av leilighet B201

Presentasjon av leilighet B201

Velkommen til Rådalsåsen på Rolvsøy hvor totalt 48 leiligheter i hus A og B nå ligger ute for salg. Leilighetene varierer fra 36-118 m² og kommer alle med vestvendt, solrik beliggenhet! I denne artikkelen går vi nærmere inn på endeleiligheten hus B, B201.

 

B201 er en ypperlig 4-roms leilighet med stor balkong som gir utsikt, men også bakkekontakten mange ønsker med sin beliggenhet i 2.etasje. Med sydvendt balkong er forholdene perfekte for å følge solen gjennom dagen. Det følger med både bod og parkeringsplass i kjelleren og med heisen kommer du enkelt opp til leiligheten din. Det være seg enten du kommer hjem fra en søndagstur eller har unnagjort hele ukeshandelen en travel midtukedag.

De 3 soverommene på 13,8 m², 7,1 m² og 7,1 m² gir deg muligheter enten barna fortsatt bor hjemme eller har flyttet ut. Hovedsoverommet er praktisk tilknyttet et eget bad med toalett, vask og dusj, noe mange verdsetter høyt. Videre vil leiligheten ha moderne fasiliteter og komfort.

Smarte løsninger som gir leiligheten enda mer utnyttelse

Presentasjon av leilighet B201

B201 byr videre på en åpen kjøkkenløsning i L-form med romslig plass og gode arbeidsvilkår. Spisestuen er i umiddelbar nærhet, noe som gir deg en smidighet enten det er hverdagsmiddag eller man har gjester. En skillevegg deler opp stuen i to slik at man kan gjøre flere ting samtidig uten å bli nevneverdig forstyrret.

Fantastiske uterom med stor balkong

Leiligheten har en stor balkong på nesten 20 m² vendt mot sørvest, og gir deg mulighet til å kjenne på sola enten den er litt lavere på vår og sensommer eller det er midtsommer. Marka gir deg frisk luft og sjelero enten du nyter tilværelsen fra godstolen i stua eller ligger i solsengen terrassen med noe forfriskende i glasset.

Kontakt oss gjerne for en nærmere prat om leiligheten

Slik blir Rådalsåsen seende ut når alt er utbygd