Presentasjon av leilighet B501

Presentasjon av leilighet B501

Velkommen til Rådalsåsen på Rolvsøy hvor totalt 48 leiligheter i hus A og B nå ligger ute for salg. Leilighetene varierer fra 36-118 m² og kommer alle med vestvendt, solrik beliggenhet! I denne artikkelen går vi nærmere inn på toppleiligheten B501.

 

B501 er en stor, lys og hyggelig endeleilighet mot syd. Leiligheten befinner seg, som navnet tilsier, i hus B. Dette er den største leilighetstypen som med sine 118 m² BRA gir deg rikelig med både plass og alternativer. En luftig, lys og gjennomgående 4-roms leilighet med heistilgang direkte fra parkeringskjelleren. Fra inngangen kommer du inn i en romslig gang tilrettelagt for skyvedørsgarderobe. Avhengig av hvordan man vil innrede leiligheten kan man få opptil 3 soverom, hvorav to har egen utgang til balkong og terrasse. Det største av soverommene på nær 16 m² kan konverteres til kontor eller TV-stue om det er mer relevant. Hovedsoverommet på 10,3 m² har tilhørende eget bad og en stor garderobeavdeling. Du har også et bad sentralt plassert midt i leiligheten, samt et separat vaskerom.

Frihetsfølelsen får fritt spillerom med store vindusflater og åpne løsninger

Perspektivene i illustrasjonen kan avvike fra virkeligheten

B501 byr videre på en åpen kjøkkenløsning med romslig plass i U-form, med praktisk nærhet og tilknytning til stue og spisesbord. Den store stuen innbyr til mange valgmuligheter som dekker behovet for både spisestue og salong, og har store skyvedører ut mot terrassen. De store vindusflatene åpner rommet ytterligere og med marka rett utenfor kan roen senke seg. Praktisk og komfortabelt er to velvalgte stikkord som dekker leiligheten godt, du vil få et bekymringsfritt boforhold med lave driftsutgifter og kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Fantastiske uterom med stor terrasse og egen luftbalkong

Perspektivene i illustrasjonen kan avvike fra virkeligheten

Leiligheten har en stor terrasse på nesten 80 m² som omkranser boligen mot sør, øst og vest i tillegg til en egen balkong mot øst på 6,6 m². Med så stor uteplass, og usjenerte beliggenhet, har du optimale forhold for å nyte alle de flotte årstidene landet vårt byr på. Markalufta gir deg frisk luft og sjelero enten du nyter tilværelsen fra en sittegruppe eller ligger i solsengen med noe forfriskende i glasset.

Soverom med særegne kvaliteter

Perspektivene i illustrasjonen kan avvike fra virkeligheten

Liker du følelsen av å kunne våkne en solfylt morgen, for deretter å åpne terrassedøren og la solstrålene tilføre kroppen litt ekstra energi? B501 gir deg muligheten til nettopp dette, en ultimat følelse av både frihet, luksus og komfort på samme tid. Det er ikke vanskelig å se for seg at trivselen blir stor når tilværelsen er omgitt av harmoni.

Prisen for den fantastiske leiligheten B501 er 8.1 millioner kroner.

Kontakt oss gjerne for en nærmere prat om leiligheten

Slik blir Rådalsåsen seende ut når alt er utbygd